Wie ben ik?

“Mensen versterken in hun eigen waarde, dat vind ik mooi. Ik help je daarom graag met al je loopbaanvragen. Het beste uit jezelf halen, dat is het doel”

Mijn naam is Esther Hilderink en ik woon met mijn man, puberzoon en harige hond in een voormalig hotel in het hart van Kollum. Als je mij op mijn 12e had gevraagd wat ik wilde worden als ik later groot ben, had ik je aangekeken en gezegd: kinderrechter natuurlijk! Ik zag mezelf het verschil maken in het leven van het kind. Vele jaren later doe ik wat ik doe, mensen versterken in hun loopbaan. Zet ik me in om het verschil te kunnen maken in het leven van de mensen die op mijn pad komen. Hoe ik dat doe, lees je op de pagina Voor jou.

Ik ben je gids

Mijn overtuiging als loopbaancoach is dat iedereen competenties en talenten heeft. Als een gids help ik je om deze in kaart te brengen. Ik werk intuïtief en zet daarbij verschillende instrumenten en opdrachten in. Jou weer in je kracht te krijgen, daar ligt mijn focus. Ik geloof in jouw autonomie en ik geloof in overvloed: er is een passende plek voor ons allemaal op de arbeidsmarkt.

Mijn achtergrond

Benieuwd naar wat ik als loopbaancoach voor anderen heb betekend? Kijk dan even op mijn LinkedIn-profiel.

Zelfontplooiing

Ik vind het belangrijk om als coach ook aan mijn eigen professionaliteit en ontwikkeling te werken. Ik ben als loopbaancoach NOLOC gecertificeerd. Ik neem actief deel aan intervisie en supervisie met collega loopbaancoaches vanuit NOLOC. Ik volg ook regelmatig workshops en opleidingen gericht op mijn eigen vakgebied en persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten, kijk dan op mijn LinkedIn-profiel.

Contact opnemen

"Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen?
Of wil je eens sparren over de mogelijkheden die ik jou kan bieden binnen jouw organisatie?
Bel of mail me dan gerust. Ik vertel je graag meer! Tot snel?"

Esther Hilderink
Voorstraat 69
9291 CE Kollum
tel. 06 31 04 43 60
esther@estherhilderink.nl