Wat anderen over mij zeggen...

“Om een indruk te krijgen van wie ik ben en wat ik voor jou kan doen is het goed te horen wat ànderen over mij gezegd hebben”

Esther heb ik leren kennen als een warm en integer persoon. Ik heb de periode dat ik met Esther heb samengewerkt als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij op een andere manier laten kijken naar de richting die ik op wilde met me loopbaan. Door het loopbaanadvies weet ik nu precies welke kant ik op wil met mijn loopbaan. 100% score op resultaat.

FRITS GOSMAN

MANAGER E-COMMERCE, BIJ MARIPAAN

Tijdens mijn outplacementtraject heb ik Esther leren kennen als een open en creatieve coach. Ze wist bij ieder gesprek bij mij aan te sluiten, waar ik op dat moment mee bezig was en wat ik nodig had. Ze gaf me richting en haar opdrachten werkten structurerend voor mij. Ik kwam met haar hulp bij ‘wat ik met hart en ziel wil doen’. Betrokken, resultaatgericht, belangstellend!

ANNE MARIE VAN HOEVEN

ZELFSTANDIG WERKEND MUZIEKTHERAPEUT

Esther is niet alleen erg goed in haar werk als loopbaanadviseuse,maar ook als mens zeer prettig om naast je te hebben staan. Alsik haar weer eens nodig heb, staat ze onmiddellijk voor me klaar.Een supervrouw, erg prettig en goed om mee samen te werken.

LEO VIS

FUNCTIONEEL BEHEERDER , DE NATIONALE POLITIE

Een betrokken en warme persoon, dat is het eerste wat me te binnen schiet als ik aan Esther denk. Als coach heeft ze me in 2015 begeleid in een loopbaantraject. Ik heb in die tijd een enorme stap kunnen zetten. Van creatief therapeut in de zorg, naar projectmedewerker in het sociaal domein bij de gemeente Groningen. Ze adviseerde me op een motiverende, enthousiaste en respectvolle manier. Daarbij voelde ze haarfijn aan wat ik nodig had en wist ze me op het goede moment bij te sturen of los te laten. We spraken altijd af op inspirerende plekken zoals in haar eigen prachtige kantoor of in een grand café. Wat ik niet snel zal vergeten is de keer dat we samen een lange wandeling hebben gemaakt, omdat ik aangaf me in de natuur helemaal op mijn gemak te voelen. Die dag zijn er essentiële dingen naar voren gekomen. Ik gun iedereen een coach als Esther omdat ze heel goed naar je luistert. Met haar warme persoonlijkheid aan je zijde voel je je gesteund en komt het beste in jezelf naar boven. Mij heeft het een prachtige nieuwe baan opgeleverd!
CORINNA HELDER-BIJMOLT

VAKTHERAPEUT BEELDEND, NOORDERBREEDTE

Contact opnemen

"Wil je meer weten over wat ik voor jou kan doen?
Of wil je eens sparren over de mogelijkheden die ik jou kan bieden binnen jouw organisatie?
Bel of mail me dan gerust. Ik vertel je graag meer! Tot snel?"

Esther Hilderink
Voorstraat 69
9291 CE Kollum
tel. 06 31 04 43 60
esther@estherhilderink.nl